Bunkrat o klart

 
Nu är vi klara med allt meck här i La Rochelle. Och vi kan äntligen ge oss ut på havet igen. Vädret har ordnat till sig också så nu har vi åter dryga 25 grader och klarblå himmel. Om inget oförutsett inträffar så planerar vi att sticka i morgon bitti. En sväng förbi Fort Boyard och sen ner till Royan eller till någon annan närliggande hamn. Den sista hamnen i Frankrike innan det bär av mot Spanien.
 
Nu har vi tvättat och fyllt hela båten med kläder som hänger på tork…
 Och vi har storhandlat. Nu har vi bunkrat mat och så vi kan laga mat inför den stora överfarten. Köttfärssås, biffar, chili con carne är smart mat att ha färdigt när man ska ge sig ut på en flerdagarsegling.
 
 Klockan två på natten vaknade vi av en händelse, och då har vårt internet varit starkt. Och vi slog upp datorn och började studera vädret den kommande tiden. Vi vill ha ett stabilt högtryck när vi går över Biscaya…
 
Det känns fantastiskt att ha kommit så här långt. Vi kommer inte att ligga i nästa hamn längre än nödvändigt innan överfarten. Så vilken dag som helst kan det ske. Och ni kan alltid följa oss på marinetraffic.com (länk via bloggen finns).
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s