Les Sables d’ Olonne

 
Vi fick en perfekt segling mellan Ile d’Yeu och Les Sables d’ Olonne. Solen sken från en klarblå himmel när vi forsade fram i en slör på Biscayas vatten. Framåt kvällen blåste det upp lite så vi fick såväl bättre fart och ett skönt gung i båten av svallen från Atlanten.
 
Efter en god natts sömn så gick vi på upptäcksfärd. Detta ställe bjuder på sol o bad, långa strandpromenader och cafe’er och restauranger. Ett semesterparadis. Vi har beskådat en flyguppvisning över bukten. Vi låter oss dras med i denna riviera-stämning och tar oss ett bad i det blå, hoppa i vågorna. Och köpa en glass eller öl i den trettiogradiga värmen. 
 
Vi har svårt att komma åt bra internet, så det blir ett kort inlägg. Dock ett par bilder från stranden här. Hoppas ni har det bra. Vi har det bäst. 
 
Skepp o Hoj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s