En favorit i repris…

Vi har fått många glada och roliga kommentarer kring vårt hopp som vi utförde i Nantes. Själva gillar vi bilden, en fin symbol för lekande vuxna. Annie tog den fantastiska bilden. Se och njut!
 
Vi kom inte iväg idag som tänkt, vi (läs Tjoppe) har fått mecka toalett. Ni som känner Tjoppe väl vet kanske att han svalde en persikokärna som ung. Som fastnade i magen så det blev operation. I morse så skramlade det väldans i toalettens kvarn. Vi fick inte undan fyllningen så att säga. Så Tjoppe tog fram våtdammsugarn och så plockade han isär kvarnen. Och vad finner han? Gårdagens och förrgårdagens körsbärskärnor – HELA. Nu hävdar vi båda att ingen av oss har svalt några hela körsbär. Men å andra sidan har ingen utomstående varit på vår toalett. Så därför gissar vi att det ändå är Tjoppe, då han bevisligen är glupsk på kärnor. Nu blev toaletten samtidigt servad, saltvatten och pink (ursäkta det klarsynta språket) har skapat en hel del avlagringar. Men nu är det rent och fint och toaletten är tillbaka på sin plats. Utan kärn-skrammel.
 
Så vi passade på att tvätta upp lite kläder och lakan också. Så styr vi kosan söderöver i morgon. Om det vill sig. Vi tror att alla kärnor är ute nu…
 
(obs, två inlägg för dagen)
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s