Filmtajm – Kapten dyker

Åh tack för fina återkopplingar om vårt filmande. Här kommer en ytterligare film. Och den är i vårt tycke inte alls så bra. Men till faktum så var det ett test att prova vår nya undervattenskamera. Ljudet skrapade olustigt så vi har lagt musik till den mesta filmen för att dölja. När vi filmar i vatten så plockar vi nog bort ljudet fortsättningsvis.
 
Vi har fått önskemål att få Claes musik tillbaka. Och till nästa film så kommer vår musikaliska vän Classe tillbaka. Visst är han bra. Bäst typ.
 
På filmen så är Kapten ner och dyker på Wilma för att skrubba skrov, roder och propeller. Ja ni får se hur filmen blev. Men som sagt…mycket var ett test. Vår förhoppning är att i framtiden kanske inte filma så mycket Kapten i vattnet. Även om vi gillar honom på film. Utan kanske lite mer delfiner och färgglada fiskar som vi kan fånga på film när vi båda dyker och snorklar.
 
Ha en god stund.
 
Skepp o Hoj!
 

2 reaktioner på ”Filmtajm – Kapten dyker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s