Walk

Vi gick en promenad rakt söderut så vi kom till kusten som vätter mot det hållet där vi planerar segla vidare. Efter nattens oväder så hade det klarnat upp. Hela det här området är ett naturreservat, vilket man kan förstå. Naturen är bedårande och utsikten går inte av för hackor.
 
Efter en och en halv timme så var vi tillbaka ner på Wilma, lagom till fikat.
 
Dagens promenad blev en positiv och oväntad överraskning…vi som bara tänkt gå en sväng mellan husen men hamnade i klorofyllen. Vi blickade ut över havet och insåg att snart kommer vi segla förbi här utanför. Snart.
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s