L´aber Wrac´h

Vi är framme och trygga i hamn. Seglingen gick fint. Vi stack tidigt och hann med såväl strömmen ut i Roscoff som lågvattnet med minimal ström i L´aber Wrac´h. Tajmat in i minsta detalj. Helt perfekt enligt skolboken.
 

Soluppgången utanför Ile de Batz
 
Morgonseglingen var fantastisk när vi snitslade oss genom sundet mellan Roscoff och Ile de Batz. Soluppgången var spektakulär. Rosa. Den färgen är ett genomgående tema här. Deras sten är en rosa granit. Den världsberömde Roscofflöken är rosa i färgen. Och nu soluppgången.
 
Vi fick några timmars fin segling. Därefter dog vinden. Så vi fick stötta med motor. När vi närmade oss L´aber Wrac´h så blev havet lite stökigt. Men så fort vi passerade området och kom in i floden så lugnade det sig.
 
Hela dagen sol. Vi hade delfiner till och från hela tiden med oss. Ett tag var det ett tiotal som hoppade runt Wilma.
 
Kapten fiskade.
 
Napp???
 
Nope.
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s