Med anledning av vår film från Alderney så har vi här fått ett fin-fint recept på grillad Dingy. Vår kapten har ju lyckats med konststycket att fånga vår lilljolle när han fiskade. Det är hittills den största fångst han fått på sin krok. Vi stod lite handfallna med hur man tillagar en dingy (jolle). Men håll tillgodo gott folk. Här kommer ett prima recept.
Vi tackar samtidigt vår mästerkock Kenneth och önskar honom god bättring med axeln. Verkar inte axeln läka som den ska så hör av dig så kommer vår kapten med spackel och betong.
EFTERLYSES
Recept på nyfångad dinge
Kommer här.
Smöra in durken och relingen med rikligt med smör.
Fyll dingen med ca 150 kg köttfärs krydda med salt peppar o vitlök.
Fyll sedan på med nedan.
Tomater ca 45 kg
Paprika ca 28 kg
Svamp ca 31 kg
Täck det hela med ca 32 kg Västerbotten ost.
Sätt på kol grillen 3 tim innan så ni får fin glöd.
Kol ca 200 kg.
Grilla tills kölen börjar mjukna.
Bjud in hela hamnen för det lär bli mat till alla och över med.
Lycka till
Recept på nyfångad dinge
Kommer här.
Smöra in durken och relingen med rikligt med smör.
Fyll dingen med ca 150 kg köttfärs krydda med salt peppar o vitlök.
Fyll sedan på med nedan.
Tomater ca 45 kg
Paprika ca 28 kg
Svamp ca 31 kg
Täck det hela med ca 32 kg Västerbotten ost.
Sätt på kol grillen 3 tim innan så ni får fin glöd.
Kol ca 200 kg.
Grilla tills kölen börjar mjukna.
Bjud in hela hamnen för det lär bli mat till alla och över med.
Lycka till
Skepp o Hoj!
Hahaha…. man tager vad man haver !!!
Kram mina goa troll!
GillaGilla
Får bli något "Vesta-liknande" ….. blir bara så otroligt mycke tomater å köttfärs då…. får vänta på "tillbud"
GillaGilla