Nytt ombord

Här är den nya ramen, färdigmålad och fin.
Vi har även monterat en till elpanel. Vi har fått den efterskickad från Sverige (Tack Konstruktören)
Nu kan vi slå av och på ytterligare funktioner. När vi ligger för ankare så är det bra att kunna slå av instrument som inte används för att spara ström. Wilma har ju inte så många instrument och det är med flit. Det är även här vi laddar våra mobiler och ipad mm.
Kapten skuvar dit nya panelen.
 
Nu går han i tankar kring ett fäste till vår grill. Vår grill är en enkel Biltema-grill i rostfritt. Så den har inga färdiga fästen för att fästa i befintlig pullpit som andra mer fancy marina grillar har. Men Kapten ska nog kunna klura ut något.
 
Idag kom det förbi ett par med hund, de var nyfikna och frågade lite om vår båt och äventyr. De var också båtmänniskor men hade inte riktigt vågat kasta sig loss på någon längre segling. Så i morgon klockan 15.00 så måste Kapten vara kammad och klar. För då kommer de hit på en kopp kaffe och lite båt-o-seglings-snack. Alltid trevligt.
 
Nu är det sista veckan här i Zierikzee som det ser ut. Så nu måste vi se till att bunkra lite vatten, diesel, kontanter och lite mat för kommande månad. Vi ser alltid till att ha marginal.
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s