The Rolling Stone

Med anledning av att Wilma är byggd i ferrocement, i det närmaste sten så döper vi henne efter natten till The Rolling Stone, den rullande stenen. I skrivande stund så sover Kapten ännu..i natt har vi varit vakna av blixtar och dunder. Det lyste upp och small till precis i närheten. Det måste varit en front (nedre delen på det som dragit över upp över Sverige) som vi fick. Det blåste och båten gungade rejält intill bryggan. Hagel o regn om vartannat. Så landströmmen gick någongång på natten. Lyse och alla funktioner har vi från batteriet, nu men inte värmen då vi legat på landström och använt elpatronen till uppvärmning istället för dieselkaminen. I rådande stund har vi plus 8 grader ombord (men fantastiskt skönt och varmt i sängarna, så vi fryser inte så länge vi ligger under täcket). 
 
Så när vi druckit lite te och kommit igång får vi försöka få till värmen och strömmen. 
 
Så ett alternativt namn till Wilma borde ju absolut bli The Rolling Stone. Iallafall de gånger som hon rullar på grund av sjögång och oväder. Häpp!
 
Skepp o Hoj!
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s