Bruinisse

vi är i Bruinisse. Tre slussar har vi betat av i dag. Soligt o stilla väder. Här i hamnen syns inga människor till, så vi har inget vettigt internet. Därav inga bilder. Men det kommer. 
 
Vi hade som mål att gå till Zierikzee, men vi fick vänta rätt länge vid sluss nr 2. Anledningen var att det inte fanns tillräckligt med vatten för wilmas djup. Vi skriver om det mer senare. Så när det började skymma så valde vi en tidigare hamn. Troligtvis fortsätter vi vidare i morrn. Ska bli något kallare, men ingen vind just o nederbördsfritt. 
 
Så allt väl med oss. 
 
Skepp o hoj 

2 reaktioner på ”Bruinisse

    • Propellern går utmärkt bra, det är en fantastisk skillnad mot den förra vi hade. Vi talar om det ofta när vi är ute med båten, att det var så välinvesterade pengar. Framför allt så är Wilma mycket lättare att manövrera där det är trångt, så som i hamnar. Men det påverkar även farten vilket vi tror kommer vara gott när vi fortsätter ut i engelska kanalen där det som nästan alltid är motvind och det kanske inte går att segla vissa sträckor. =)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s