Mellan hamnarna

Här kommer en film från vår tur mellan Dordrecht och Willemstad. Vi hade ett fantastiskt väder och vi fick verkligen blodad tand att ta oss vidare söderöver. Men vi stannar nog här en stund över jul och nyår då vi fått ett bra pris i marinan. När nyåret har passerat så går vi mot ljusare dagar vilket gör att vi har lättare att ta lite längre ben utmed kusten.
 
Det var mestadels motorgång men nere på Hollandsdiep som är en riktigt bred flod så drog vi ut förseglet. Nu var farten dock mycket blygsam, en si så där 0,8 knop. Men vi fick stänga av motorn och njuta av friheten och stillheten.
 
 
Skepp o Hoj!

4 reaktioner på ”Mellan hamnarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s