Fest hos oss

Ha ha ha…ibland undrar man ju vad ni ska tycka hemma i stugorna. Vi tvekar ibland om man ska lägga ut sina knasiga filmer. Men å andra sidan. Livet är fyllt med en massa tråkigheter. Krig och elände, ohälsa, räkningar och långa arbetsdagar och kanske julstress på det. Så därför tänkte vi att kanske kan vi glädja någon med vårt knasiga liv ombord på Wilma. Annars finns ju alltid OFF-knappen.
 
Här får ni vara med en stund på vårt fredagsmys. Vi lagar mat, har satt på musik och hällt upp något gott i glaset. På fredagar blir det ofta tacos då Kapten ombord just love it. Vi spexar mycket och är alldeles för barnsliga för vår ålder (pssst…säg inget till våra barn bara).
 
Sista filmen från Dordrecht. Håll tillgodo; FILMTAAAJM!
 
(har ni svårt att höra ljudet periodvis så kan vi rekommendera att lyssna med hörlurar)
 
 
Skepp o Hoj!

2 reaktioner på ”Fest hos oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s