Frusna Kalsonger

 Vårt förstag är lite slappt och vi märkte att vantskruven går i botten, med andra ord så finns det ingen mån för att kunna spänna åt mer. Så nu har vi plockat ner hanfoten och lämnat wirestyckena till Mr Kättingmannen som ska hjälpa oss att kapa wire och pressa nya terminaler.
 
Se gärna vår film där Kapten berättar mer om vad vi pysslar med..och samtidigt berättar han om sitt öde med kalsongerna sina.
 
Nu har Kättingmannen varit och hämtat delarna. Kättingmannen berättade om sitt samtal med företaget där han beställer nya terminaler.
 
-Jag ska pressa terminaler åt en svensk kille som är här med sin segelbåt. Han är en långseglare, en jäklig fattig kille. Så kan ni göra något åt priset?
 
Jo enligt Kättingmannen drog han till med att de stackars seglarna lider av tunn plånbok. Han var inte riktigt nöjd med priset de sa så han fortsatte;
 
-Ni kan inte putsa på priset lite mer??? Som sagt, han långseglar och han har just inga pengar till sånt här alls. Men han är jäkligt trevlig. Och om det hjälper på priset så kan jag skicka över en bild på hans fru som är jäkligt snygg.
 
Hur mycket han lyckats pressa ner priset på terminalerna vet vi inte. Men vi fick oss ett gott skratt när han berättade om sina sätt för att pruta ner priset. Fattig långseglare med snygg fru, ha ha ha. Kapten är glad för lågt pris, så att skylla på tom plånbok stör inte alls. Och att hans fru är vacker, jo det håller han ju med om. Men att hennes utseende kunde bidra till lägre priser var dock något nytt. (De flesta brukar klaga på att fruarna är dyra, men Kaptens fru bidrar i synnerhet till god ekonomi).
Tips till alla män: Har du en snygg fru så kan du får rabatt på en sån här som bilden visar ovan, en terminal. Hur mycket dock är oklart, men det hänger kanske på frun.
 
Skepp o Hoj!
 
 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s