Projekt ankarspel

 
Vi tog nästan en hel dag i anspråk till vårt ankarspel och ankarbox. Nu har vi flyttat ankarspelet och gjort hål i däcket där kättingen ska kunna löpa ner. Inne i boxen så har vi gjort en bottenplatta med ett dräneringsrör och en slang med kran som vi kan tömma om det skulle bli vatten i hålet. Det följer väl alltid med litegrann vatten när man tar upp ankaret ut havet och kättingen åker blöt ner i boxen. Vi blev mycket nöjda med resultatet. Nu väntar vi på vår riktiga kätting…men allt annat är nu färdigställt.
 
Vi bjuder på en Vlogg (Videoblogg) där ni får vara med och se hur en meckardag kan se ut i vårt liv. Håll tillgodo.
 
Skepp o Hoj!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s