Ett trevligt minne från augusti 2014

Lyckades inte få in två filmer i ett och samma inlägg. Men här är en filmsnutt som vi tog en kväll ombord på Restaurang M/S Sunshine sommaren 2014. Sken solen så var det fantastiskt att sitta ute. Och regnade det så var det ybermysigt inne. Vi tittar fortfarande ibland på denna lilla filmen för att minnas de härliga stunderna vi fick. Tror det var kring våra skaldjursmiddagar som vi spelade in denna. Vi hade fullt ös så gott som varje kväll hela den sommaren. Och vilket väder vi hade…det fanns inte många dagar med regn.
 
För oss är det värdefullt att ha alla dokumentation kvar, bilder och filmer hjälper oss att minnas. Så lika mycket som bloggen är till för er nära och kära att kunna följa oss. Så är bloggen en enorm källa till glädje för oss själva. Tänk så mycket vi kan backa tillbaka och minnas när vi sitter på hemmet en vacker dag.
 
Augustikväll ombord på Restaurang M/S Sunshine. Sommaren 2014.
 
Vi hade skaldjursaftnar i augusti månad. Galet roligt. Den som satsar på något liknande i Halmstad kommer att ha gäster garanterat. Det händer fortfarande att någon ringer och försöker boka bord.
 
 
Det är vansinnigt kul att blicka tillbaka och minnas.
 
Missa nu inte att det är två (2) blogginlägg upplagda idag. Och är detta inlägg det första du läser så förstår du bättre när du läst nästa då dagens tema handlar om att driva projekt.
 
Vi klappar oss på axeln och känner stolthet. Tänk så roligt att släpa med sig alla dessa minnen till ålderdomshemmet. Gisses vad de ska få höra på rövarhistorier där!!!
 
Skepp o Hoj!
 

4 reaktioner på ”Ett trevligt minne från augusti 2014

  1. Fortsätt att njuta av livet så länge Ni kan. Följer Er på bloggen och blir så lycklig att Ni har det bra. Lev väl ungdommar och vi föräldrar önskar er allt gott.Kram Felix och Lotta

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s