misslyckad tagning

Vi berättade tidigare om våra visitkort. Att vi upptäckte att det är rätt bra att ha ett gäng att kunna dela med sig när man möter nya seglarvänner, hamnar och myndigheter. 500 stycken har vi nu så det bör väl räcka ett tag.
Notera att det står ett nytt telefonnummer. De flesta har fått det nya numret men det kan vara någon vi har missat. Vi har ett nytt avtal som är betydligt billigare att använda när vi vill ringa hem till Sverige. Fortfarande är Helenas nummer i bruk, men vi nås båda på det nya (vi är ju nästan alltid sida vid sida).
 
I förra inlägget så la vi upp en film på hur en dag kan se ut här i Dordrecht. Bakom filmandet och redigerandet så ligger många snuttar, feltagningar och bortklippta bitar. En del är riktigt roligt. Här kommer en film som vi inte ens visste om att vi tagit. Av misstag så hade vi slagit på kameran. Och vi höll på att rigga för tagning. Tjoppe försöker hitta ett ställe att stå för att inte få motljus från solen. Och vi diskuterar båtgrannarnas platser; ”Djupingen, ”Gluggen” och ”Magväskan”. Och precis när vi ska börja filma så slår Tjoppe av kameran.
 
Vi bjuder ju givetvis på våra misstag. Och för att se hur hela filmklippet blev i sin ordning så kolla i inlägget innan. Det är alltså två inlägg upplagda på en och samma dag. Lätt att missa om man tittar in i farten..
 
Så varsågoda, här kommer filmen: Misslyckad tagning:
 
 
Vi önskar er alla en trevlig dag.
 
Skepp o Hoj!

2 reaktioner på ”misslyckad tagning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s