Filmtajm

Nu har vi gjort en liten film som speglar hur en dag kan se ut i Dordrecht och på Wilma. Det finns väl mer att önska av vår filmutrustning och filmredigering. Men det blir inte bättre än så här. Vi har iallafall rätt roligt när vi håller på (är vi jobbiga att titta på så stäng bara av, det är helt ok). Vi ber om ursäkt för det ojämna ljudet. Ibland så talar vi långt bort ifrån kameran och ibland riktigt nära. Så det kan vara svårt att höra stundtals. Bättre blir det med hörsnäckor. Men vi har stöttat lite med text emellanåt.
 
Så här kommer en film där vi fångat några händelser under en dag i oktober. Det är en måndag och då öppnar affärerna efter lunch. Men överlag så är måndagar väldigt lugna, det är som Dordrechtborna har tagit sig en extra söndag eller nåt. Och så skjuter de ut sig från jobbet vid lunch på fredagar så de hinner med att gå på marknaden. För där verkar alla vara. Rätt chilla människor.
 
Varsågoda. En dag på Wilma – Ett strandhugg i Dordrecht – En typiskt vanlig dag för oss.
 
 

4 reaktioner på ”Filmtajm

  1. Hej Wilma,
    Tak for at kigge med på en dag i Dordrecht. Jeg er lidt misundelig. Vi har lige været en tur i Portugal for at tjekke hvordan maden og havnene er når vi kommer derned i 2018 ? Jeg jobber med at bygge et Orangeri som også var planen medens båden skulle ligge sammen med Wilma. Sådan blev det desværre ikke, så det er derfor ekstra dejligt at se og læse Jeres historier. Sig til hvis I mangler en elektriker ombord 😉 Så kan jeg godt besøge Jer et par dage hvis I har en ledig køje.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s