Hemma hos Mr Kees

Fördrink med utsikt över Stockholmshuset vid Kuipershaven. En fantastisk kväll, varm och ljummen. Och vilken lägenhet och utsikt Kees och hans fru har. En lokalproducerad Genever till fördrink som speglade sig i kvällsolen.
Vi åt musslor med bröd och kryddsmör, skjölde ner detta med vatten smaksatt med mynta och lime. Och ett gott vitt till det. Hur trevligt som helst. Kontrasten blev rätt stor från den lille mannen som dök upp häromdagen i ett par blå snickarbrallor på Wilma. Mot denna smakfulla lägenhet med bästa utsikten i stan. Otroligt belästa värdar och en givande kväll där vi pratade om allt från grundstötningar till mordet på Olof Palme. Vi hade inga lösningar på varesig det ena eller det andra.

Det var definitivt inte den sista gången vi sågs…vi trivdes gott ihop och hade riktigt roligt.
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s