Ser ni den nya propellern?

En bild på Wilma när vi lämnade hamnen för att testa den nya propellern. Vår båtgranne tog ett par foton när vi gav oss ut. Hamnen i Wijnhaven (vinhamnen, jo jag tackar) är rätt trång och man ska även igenom en yttepyttesmal broöppning också. Men vad vore livet utan lite utmaningar.
 
Idag har vi haft SOL och VARMT. 27-28 grader och en knallblå himmel utan en enda tuss på. Ingen vind, så det är 40 grader nere i byssan. Men vi njuter, vi är högst medvetna om att årets varma dagar är räknade. Vi tankar D-vitamin och njuter av att kunna gå i linne och skjorts.
 
Skepp o Hoj!

2 reaktioner på ”Ser ni den nya propellern?

  1. Hej Helena o Tjoppe!
    Jag ser att Ni håller stilen med både aktiviteter, problemlösning och skrivande. Du är fantastisk Helena som orkar skriva så ihärdigt, och roligt. Jag har alltid fullt upp, men idag var jag inne på Din blogg och läste. Kom underfund med att jag har en hel del att "läsa i kapp". Hoppas att jag under de kulna höst o vinterdagarna som kommer,skall hinna i kapp. Men fasen vet om jag hinner. Med den glöd som Du skriver. Ha det bra! Lycka till i fortsättningen. Det är säkert mycket roligt o spännande som väntar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s