Helgoland Harbour

Nu är vi framme på Helgoland. Som ni ser på bilden ovan så började vår AIS att fungera någonstans mitt ute på havet. Vi är inte ett dugg kloka på vår AIS men nu fungerar den som den ska. Peppar peppar.
 
Seglingen gick bra men det var synd att kalla det segling. Det blåste när vi stack men rätt snart så mojnade och färden slutade med bleke. Så det blev motorgång. Men fin dag på havet. Det var vansinnigt skönt att komma ut på det blå igen.
 
Nu är vi lite trötta som man är efter en lång dag på havet. Men vi rapporterar mer i morgon.
 
Skepp o Hoj”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s