Livstecken

Hej
Ett kort livstecken från oss. Vi har en massa trevligt att lägga upp på bloggen men i avsaknad av internet gör att vi bara lämnar ifrån oss ett kort meddelande (vi har internetdelat med en mobil ett par minuter).
 
Vi mår bra, Wilma mår bra, vi har haft underbara dagar på kanalen och nu ligger vi innan slussen i Brundsbuttel och vi blir nog här ett dygn innan vi går vidare mot Coxhaven. Nu behöver vi kolla in strömmarna så vi går vid rätt tidpunkt och slipper motström.
 
Mera inlägg kommer inom kort med så väl bilder som film.
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s