Tjoppe 50 år idag!

I väntan på att tevattnet ska koka upp. Det vankas enkel frukost på sängen med sång och paket för Kapten.
 
Den här flaskan är lagt på kylning, ska korkas upp i eftermiddag.
 
En klocka till Kapten. I ett analogt liv så behövs en riktig klocka. Och denna tål
vatten och man kan dyka med den (tål ner till 100 meter).
 
Vi försöker ordna för gratulanterna så Tjoppe kan ringa och messa på sin mobil, men vi har problem att ladda den över internet. Han kan ta emot SMS men inte svara än så länge.
 
Det går även att gratta via hans mejl; tjoppe.norberg@telia.com. Samt att lämna Kommentar här på bloggen (den syns för er läsare inte direkt men kommer upp så fort vi godkänt den). Även Helenas FB fungerar att gratulera genom.
 
Han tackar alla som gratulerat så här långt och han är överväldigad över att han blivit ihågkommen på sin stora dag. Eller som någon sa, välkommen till utförsbacken. Och nog är det så att livet kan ses som att det är uppförsbacke de första 50 och sen kommer utförsbacken. Och det vet väl alla som åkt pulka att det är ju betydligt roligare att susa ner i full fart. Och med Tjoppes goda gener så är nedförbacken himla lång, han har ju möjligtvis inte ens levt halva sitt liv ännu (Granny blev över 100 år).
 
Skepp o Hoj!
 
 
 

4 reaktioner på ”Tjoppe 50 år idag!

 1. Mitt stora grattis Till Kapten Tjoppe, som igår fyllde halv-vägs till 100. Jag missade det igår eftersom jag var på "resandefot".Nu kan du leva livets glad dagar i "utförsbacken" som Helena kallar den. Vid tillfälle skall jag plocka ihop ett antal rostfri skruvar, som "jag har lösa" någonstans. Det har kanske någon märkt. Jag hoppas att Du hade en trevlig födelsedag igår Tjoppe!

  Gilla

 2. Tack Helena o Tjoppe för de orden. Det gläder mig att blomman fortfarande lever. Hoppas att den för tur med sig. Och jag hoppas att Du, Tjoppe, verkligen blir 100 år, för då hinner Du sprida glädje till många människor med Ditt glada humör och Din positiva livssyn.
  God fortsättning på resan!
  "Skepp Ohoj"!
  Ps: jag har stulit den "hälsningsuttrycket" från Helena. Hoppas att hon inte misstycker.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s