Bildbevis

Kapten har fått napp och inte mindre än fem gånger på överresan. Fast just denna högg ju inte, han blev krokad i farten som det ser ut. Nu sparade vi inte näbbgäddorna vi fick, de är så rackarns smala och filéerna blir nog ynkans små. Men vi hittade diverse näbbgädderecept så firren går nog att förtära ändå. Nu var nog inte maten viktigast utan att det helt enkelt fick nappa för Kapten. Nu ska han försöka uppgradera till någon annan fisk än de blå eller ormliknande. Kanske en hederlig vanlig torsk.
 
Skepp o Hoj!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s