Natur-Lyx-De-Lux

 
En vackrare marskväll får man leta efter, det gick inte att ta ögonen från den vackra solnedgången. Verkligheten är än mer magisk än fotot man tar. Men att fota är ändå lite som att spara ögonblicket på termos för att kunna plocka fram det vid lust och behov. Natur-lyx-de-lux!
 
På Wilma har det en gång suttit en smal brädgång mellan däck och det rostfria röret som går under mantåget. Nu ska vi fixa till en ny och blir lite av vårens projekt. Virke är inhandlat och färg är diskuterat…grått…eller kanske rött. Ja kanske rött vilket skulle vara snyggt mot Wilmas röda segel och vindskydd. Det tål att tänkas på.
 
Skepp o Hoj!
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s