Lösenordsskydd

Vi kommer att lösenordsskydda bloggen från och med den 15 april. Vi väljer detta för att bloggen har blivit lite väl större än vad som från början var tänkt. Med 6000 bilder så får man lätt en slumpmässig träff på vår blogg utan att man medvetet söker den. Och vi vill gärna skriva för familj och vänner och andra som är intresserade av det vi pysslar med. Vi ska försöka komma igång med skrivandet lite mer frekvent nu när våren och ljuset kommit tillbaka.
 
Dock kommer detta inlägg att ligga ute ett tag där vi ber dig som är intresserad att lämna en hälsning och mailadress i kommentarsfältet nedan, så kommer du att få tillbaka inloggningsuppgiften som gäller efter det att vi lösenordsskyddar bloggen. (kommentaren kommer inte upp automatiskt utan först när vi sett och godkänt den kommer den upp).
 
 
 
Familj och vänner på Facebook kommer också att få inloggning den vägen, så vi fångar ju givetvis er som vi vet om. Men för er andra som vi inte känner till eller har kontaktuppgifter till, så hör av dig så får du inloggningen.
 
Med hopp om en bra båtsommar!
 
Skepp o Hoj!
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s