Det blir ju inte långtråkigt iallafall!

En liten kort filmsekvens som togs samma morgon som Tjoppe senare på kvällen tog ett dopp i. Rätt kallt, Nissan strömmar rejält, förrädiskt att bada i men vackert om man står inne på båten och tittar ut. Vi hade änglavakt..och kajen på andra sidan är rätt så långt bort inser man när man ligger i vattnet intill kajkanten i beckmörkret och ropar.
Vi är glada för att Nicolas tog denna vägen hem fast kajsidan är rätt så bökig att ta sig hem på med cykel. Han berättade att det var mest en tillfällighet att han valde denna vägen den här kvällen. Det tackar vi för.
 
Ja annars så har vi börjat hämta oss från händelsen. Med en ledig helg framför oss så ska vi lite smått fortsätta att bygga ombord. Vad vi värdesätter mest..jo att få vara tillsammans.
 
Innan Tjoppes dopp i grytan så hann vi med en del ting..

Diesellocket på plats. Snyggt med rostfritt i vanlig ordning..
Och pallen som vi har för att komma upp i bingen med, är färdigbetsad och ska nu fernissas ett antal lager.
 
När vi bröt upp våra gamla liv så var det med målet att livet inte skulle vara en transportsträcka. Vi ville leva aktivt här och nu, och i möjligaste mån undvika det inrutade vardagslivet. Som i och för sig inte behöver vara fel. Men för vår del så handlade det mycket om att förvalta dagen på bästa möjliga sätt, att förverkliga en dröm och förändra våra liv där vi hela tiden vill flytta fram våra positioner med nya upplevelser och händelser. Helena har ibland sagt till Tjoppe under byggåren, att hon tycker att han tog henne lite väl bokstavligt på orden när hon uttryckte sin längtan efter ett händelserikt liv. Att ramla ner i Nissan var lite mer än vad som stod på önskelistan. Eller som Tjoppe kontrar -Det blir ju inte långtråkigt iallafall.
 
Vi vill tacka alla vänner och arbetskamrater och familj för all omtanke.
Bilden på oss från Hallandsposten (se länken i förra inlägget).
 
Stort tack!
 
Tjoppe och Helena

2 reaktioner på ”Det blir ju inte långtråkigt iallafall!

  1. Ja det var inte illa, glad att jag kan bidra med glada nyheter. Lovar inte att göra det varje vecka precis. Men visst är det en positiv nyhet att jag fortfarande hänger med=). Tack för omtanken Berit!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s