Mannen som kom in från kylan..

Nu har vi fått tag på Tjoppes livräddare. Vi kan nog säga att en risifrutti bidrog till det lyckliga slutet. De två unga killarna som fortfarande gick på gymnasiet, hade tagit bilen ner till hamnen för att äta en risifrutti. Och när de satt i bilen så hörde de Tjoppes rop på hjälp. Killarna berättade att det bara var en slump att de valde hamnen att förtära sitt mellanmål på. En jäkla historia, men ett lyckligt slut. Vi tog Hallandsposten till hjälp att hitta Tjoppes räddare.
 
 
Vi återkommer, ett par lugna dagar väntar. Konstruktören är på plats och vi planerar en stege som vi ska ha på båten, ifall olyckan skulle vara framme igen. Men nu ska vi hålla oss lugna. Inköp av nya arbetskläder och en ny mobil är ungefär allt som Tjoppe ägnat dagen åt, och åt nära och kära.
 
Tack återigen alla, Johan och Fredrik på Kattegattgymnasiet,  Jonas på AF Bygg och Nicolas Hassbjer för att ni räddade livet på Tjoppe!
 
Tjoppe och Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s