Pa vift

Det har varit lugnt pa inlaggsfronten. Av den enkla anledningen att vi har unnat oss lite ledighet. Sitter just nu i skrivande stund med en fantastisk middag i magen och utsokt ol av lokala sorten. Vi har tittat pa batar och hamnar och haft moten kring vart eget projekt. Nu har vi spikat planen for kommande vintermanader pa var skuta. Ett reserepotage kommer inom kort, da flyget tar oss hem om nagra timmar. Vart vi ar? Det avslojar vi inte nu, dock har vi under veckan haft stralande sol och cirka tjugofem grader pa dagarna.

Nu ar vi hungrigare an nagonsin att fa fortsatta bygga bat.

Far och flyg

Tjoppe och Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s