Kapten Långben har mönstrat av

Flotten är nu uppe på land för vintern. Våran flott-kapten Janne Långben blev tyvärr av misstag kapad vid knähöjd och bara fötterna står nu kvar på flotten som ett minne blott. Vi ska snygga till flotten i vinter, slipa bort all färg och måla den så den blir fin till våren och sjösättningen. Ska även söka efter en ny kapten. Vi har haft lite problem med att alla våra fåglar i Nissan tycker om vår flotte och har utnämnt den till utedass (fast de har en enorm vattenklosett att tillgå). Undrar om den får vara lite mer ifred om man har en liten flagga på flotten som fladdrar för vinden. En sjörövar-flagga kanske..

Kapten Långben har mönstrat av!

Tjoppe och Helena

6 reaktioner på ”Kapten Långben har mönstrat av

 1. Jenny, jag beklagar sorgen. Kapten Långben vilar nu på sex meters djup efter det att din mamma har halshuggit honom med ett rep. När du kommer ner ska vi ha en tyst minut på kajen och tända ett ljus. Vi i Brämhultsklubben har stor sorg nu när Kapten Långben har lämnat sin post. Vi får hjälpas åt att finna hans efterträdare, något som kommer att bli svårt. Men vi ska kämpa tappert :)//Tjoppe

  Gilla

 2. Jaa det blir ju svårt att välja efterträdare…det står ju mellan pluto, kalle anka och musse pigg.

  Vi får diskutera det över ett glas brämhult! 😉

  Gilla

 3. Jaa det blir ju svårt att välja efterträdare…det står ju mellan pluto, kalle anka och musse pigg.

  Vi får diskutera det över ett glas brämhult! 😉

  Gilla

 4. Jaa det blir ju svårt att välja efterträdare…det står ju mellan pluto, kalle anka och musse pigg.

  Vi får diskutera det över ett glas brämhult! 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s