Hänga med

Igår var det vårvärme i Halmstad, elva-tolv grader. Taket har nästan hunnit läggas klart. Lite knepigt är det ju när det är runda former i aktern och i fören, det tar tid. När mörkret föll så höll vi på att sätta upp sidorna. Att skruva från utsidan är inte det lättaste och Tjoppe stod på kanten mellan brädgången och skrovet och sen hade han ett rep om ryggen för att kunna arbeta med båda händerna fritt. Helena skötte repet från insidan, där hon knöt repet om grabbräcket. Och Tjoppe litade på att Helena fäste repet ordentligt (det borde han kanske inte..?).

Man över bord!

Tjoppe och Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s