Naturupplevelser

Hytt-taket har fått sin andra strykning vit färg, det börjar likna något det här.. Tankarna har vi gett oss på utvändigt, vi slipar dessa för att därefter måla dem vita och fina. Kan tyckas idiotiskt att måla vitt i ett maskinrum. Men som vår vän Evald säger så ska man kunna gå ner i ett maskinrum med vita strumpor och komma upp lika ren efteråt. Vi ska komma dit en dag också. Och det är lättare att se om något är fel när allt är rent, läckage och annat.

Maskinchefen in action..

Helt plötsligt blev alla fiskmåsar som galna, de flög lågt och skrek och vi undrade båda vad som stod på. Sen såg vi att det var en livs levande vild mink på vår pir. Fåglarna försökte attackera den och den sprang längs kajkanten och hoppade sen ner på andra sidan och kom undan sina plågoandar. Vi var osäkra på vad det var för mårddjur vi sett och tog hjälp av goggle på kvällen när vi kommit hem.

Vår söta vän minken. De betraktas för övrigt som skadedjur och de lever nära vatten men rör sig mest på land.

Vi blev lite uppspelta av denna naturupplevelse. Vi jobbade klart och åkte därefter hem och åt kallrökt lax och dillstuvad potatis. Ett glas Fleur du Cap av druva Chardonnay fick ytterligare förhöja smakupplevelsen i trädgården hemma. Fast på vägen hem så fick vi se ett ännu större naturfenomen än vår söta mink. I gassande sol i centrala Halmstad tog sig denna glada kille fram på cykel. Vi skrattade gott och Helena njöt*ler*

Helt fantastiskt, vi skrattar ännu….  (och Helena tillägger att killen varit på bolaget tidigare, fast då var han lite mer klädd, han hade en stor röd peruk på sig)

Den som inga byxor har, han får gå med rumpan bar!

Tjoppe och Helena

En reaktion på ”Naturupplevelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s