Du är i mina tankar

Inte alls tankad kröp Tjoppe in i tankarna på båten och rengjorde dessa från gammalt slam och dieselrester samt mängder med Nissanvatten. Lite lätt trångt och hans tillfälliga hemvist ekade rejält. En nysning och man blir lomhörd..Solen hade hittat tillbaka till västra Sverige så tanken hade blivit en kombinerad bastu fast Tjoppe hoppade björkriset.

Nu är det sista gjort sen förlisningen och vi ska bara fylla bunker i tankarna så vi har bränsle.

Vi konstaterar det goda med att sänka en båt, att man går till botten med saker så att säga. Vi hade inte servat motorn och gjort en tankrengöring i detta skede om det inte vore för förlisningen. Så på flera sätt har vi fått mycket gjort på kort tid. Och som bonus börjar vi känna vår båt ordentligt då vi skruvar och lyfter på allt som finns.

Tankvärt sa Tjoppe;

Slå en läns!  (sjöterm som betyder kasta vatten, görs aldrig i lovart)

Tjoppe och Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s