På djupet

Idag har Tjoppe och kompisen Carl dykt på fartyget. Det var mycket dålig sikt, 10 till 20 cm bara. Tjoppe inspekterade bottenventilerna och han kunde inte upptäcka något konstigt med dessa. I och med sikten var så dålig så kan något ändå ha missats. Vidare kontrollerade de skrovets utsida, speciellt i aktern. Skrovet verkade vara i mycket bra skick. Havsbotten består av ett mycket lättflyktigt och ca en meter tjockt dylager och i denna ligger hon nerbäddad.

Tjoppe gjorde även en koll in i styrhytten. Allt såg bra ut och där låg våran matta och flöt tillsammans med diverse annat, bland annat några påsar soppa av märket knorr. Det hela förefaller sig småkomiskt mitt i allt elände.

Dykningen tog en och en halv timme med en effektiv dyktid på ca 45 min.

Vi kan konstatera att ingenting konstigt upptäcktes, och det hade vi nog inte förväntat oss heller. Men det var bra att få en bild av hur hon ligger och i vilket skick.

Grodmännen Carl och Tjoppe..

Man över bord!

Tjoppe och Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s