La Rochelle

Vi fick en fantastisk segling igår, och vi lyckades gå på samma kurs hela dagen. Vilket var en hård kryssbog där vi gick så högt upp mot vind som bara Wilma kan. Kändes fantastiskt att inte behöva slå en enda gång.
 
Idag har vi firat vår Kapten som fyller år. Vi har haft 39 grader inne i centrala La Rochelle. Vi tog bussen in och satt på ett utecafé. Samt att vi har köpt tågbiljetter till Zurich. Värmen ska fortsätt men det kommer bli lite svalare, en si så där 33 grader.

 
Skepp o Hoj!

2 reaktioner på ”La Rochelle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s