Besättningen redo

Vi planerar fortfarande avfärd i morgon (torsdag) med målet att segla till Roscoff. Så vårt internet försvinner nu strax då vi går ut genom innerhamnen för att ligga startklara till morgondagen. Vi hoppas på fin segling. Vädret ser ut att bli toppen, kanske lite svaga segelvindar, men man kan ju inte önska sig allt =). Men så länge det inte kommer regn, så är Kapten glad.
 
Vi hör av oss på fredag då vi bör ha lite bättre med internet och vi kommit fram till Roscoff. Vi kommer nog dit mitt i natten mellan torsdag och fredag. Som vanligt så kan man följa oss på Marinetraffic.com (länk via bloggen).
 
Skepp o Hoj!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s