Vi länkar utan internet

Nu har vår kätting kommit. Femtio fina metrar. Vi har mätt upp och markerat och testat ankarspelet. Och allt fungerar perfekt. Det gör det inte sämre när det är soligt, tretton grader och vår i luften.
Vi mäter upp kättingen.
Trettiometersmarkering. (två buntband är tjugometer osv)
En nöjd kapten solar sig i glansen av kättingen. Mycket nöjd.
Nu fattas bara varmare breddgrader och de fina ankarvikarna.
 
Åker vi snart???
 
Vi hoppas det.
 
Skepp o Hoj!
 

2 reaktioner på ”Vi länkar utan internet

  1. Hej ungdommar. Glöm inte att kätting är tungt så låt inte förstäven sänkas så mycket för då får Wilma det svårt att lyfta i hög sjö. Tänker så mycket på Er och hoppas att allt går väl. Kram FELIX

    Gilla

    • Hej hej…tack för rådet. Vi har tänkt på tyngden i fören och rensat ut annat tungt där som låg i främre helveteshålet. Wilma är nog lättare i fören nu än hon var innan vi gjorde ankarboxen. Så vi tror att hon lyfter sig fint i hög sjö även fortsättningsvis, vår gamla fina "dam" till båt. Kram kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s