Vi drar till Harlem

Nu lämnar vi Amsterdam. För att slippa gå i konvoj mitt i natten som man är hänvisad om man ska gå igenom Amsterdam så väljer vi att gå västerut mot Harlem. Vi har bott perfekt här i Het Jacht-hamnen under Amsterdamsvistelsen. Liten hamn utan en massa kommersiellt, precis i vårt tycke. Nu har vi betalt och de har hälsat oss välkomna tillbaka då de uppskattat vår närvaro. Vi kan bara hålla med om att det är högst ömsesidigt.
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s