Koudum

Halloj, vi är i Koudum strax innanför Stavoren. Vi hamnade på värsta campingplatsen. Barnfamiljer de Lux, hundar och badringar till tusen. Vi betalar för hamnavgift och turistskatt och för något annat extra som vi inte begriper. Vi tar ingen el eller något annat än vår plats. Men kanske att det är en solavgift. Oavsett så ska vi försöka ta oss till Edam i morgon då det vankas ostmarknad på onsdag. Då är vi ute på sjön Ijsselmeer och kanske att vi kan skicka upp lite trasor så vi får segla.
 
Inga missöden idag, ingen grundstötning, inga trädkronor, inga motorproblem eller styrproblem. Rätt trist med andra ord (smile)
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s