Rampfeber månne?

När vi nu äger 100 % av den tiden som är kvar till nyöppning så får vi prioritera tiden rätt. Helena vaknade som vanligt tidigt och tassade upp och bjöds på en rätt schysst utsikt. Det är inte alla som ser detta det första när man tittar ut.
Nissan ligger helt blank. Dagen lovar solsken. Det kan inte vara mycket bättre.
 
Rampen börjar ta form.
Rampfeber månne??
 
På vänster sida av rampen så kommer det bli plank på utsidan så vi får en skyddande vägg mot insyn. Samtidigt blir det ett ställe att kunna sätta upp menyer och lite annat.
Tjoppe har börjat klä utsidan.
 
Helena blir tyvärr låst vid datorn mycket av tiden som återstår men med sol så måste man ju få vädra näsan och i sommarvinden. Ett  grabbatatag med landgången och menypärmarna har hon tingat som utomhusgöra. Tjoppe har som mål att vara klar med uteserveringen innan helgen är över, för därefter gäller glasstället i baren.
 
 
Vi har fått leverans av ett av våra trycksaker.
Hmmm…vad ska detta bli och vad står det. Ja det håller vi hemligt ett litet tag till.
 
Vi ska försöka följa upp med täta blogginlägg nu för det kommer att finnas något att skriva om varje dag. Mindre än två veckor kvar. Känns spännande, roligt men samtidigt lite läskigt. Nu ska vi prova våra vingar – på riktigt. Som värsta fiskmåsen.
Just snygg lirare…
Simma lugnt!
 
Tjoppe och Helena
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 reaktioner på ”Rampfeber månne?

  1. En härlig morgonbild över Nissan. "Morgonstund har guld i mund" heter det.
    Ja, nu börjar snart något spännande förstår jag. Ett liv med en lite osäkrare inkomst är kanske att vänta, fast jag hoppas att det blir tvärtom. Tjoppe har gjort ett fint jobb med de två bodarna. Och med en ramp upp. Det skall vara handikappsanpassat gissar jag. Ni har säkert tänkt på allt inför öppningen. Lycka till! Efter tio år är Ni i mål.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s