Gone Fishing

Hej, ett litet uppehåll i bloggandet har säkert noterats. Vi var iväg en vecka på en underbart rolig resa till Turkiet och nu är vi hemma igen. Båten har legat i tryggt förvar medan redarparet lämnat skutan. Vi har alltid velat ha en skylt på dörren där det står ”gone fishing” på, för att upplysa att vi inte här hemma. Oavsett om vi åkt till ICA eller Turkiet eller någon annanstans. Vi har haft båtvakt i form av plikttrogen dotter och Konstruktören. Samt att vi har haft uppsyn på båten genom vårt eminenta övervakningssystem. Det har fungerat klockrent och vi har känt oss trygga hela tiden. Nu väntar lite sömn och sen återkommer vi med ett trevligt blogginlägg om våra bravader fjärran land.
 
Back in business!
 
Tjoppe och Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s