Måltid

 

Mål för tidpunkt när allt ska vara klart är till sommarsäsongen 2014. Nu rör mycket det rent administrativa, ansökningar, ritningar, möten och tekniska lösningar för att klara en verksamhet. Processen är tidskrävande och spelplanen komplex. Men dock inte omöjlig. Och så gläds man när man nått ytterligare ett delmål. Häromdagen så dök vår fasadritning upp.

Ytmaterialet på sjöbodarna blir stående panel.
Och för att förstärka den marina känslan så är tanken att vi ska dekorera byggnaden med marin rekvisita.
 

 
Det finns en del på marknaden att finna, men vi söker efter mer riktiga ting och inte dinky toys. De främre dörrarna som vetter ut mot hamnplan är bara för syns skull. Egentliga ingångar är handikappdörren och på andra långsidan där vi kommer åt för sophantering o dyl.
Ja ja, vi får väl se vart vi landar med det hela. Men som en vis och duktig entreprenör en gång sa till Helena. ”Du ska visa världen vart du är på väg och vad du ska göra – då lovar du inte bara dig själv utan även omgivningen”. Vi har försökt leva efter den devisen, och så här långt har det ju fungerat i alla fall.
Avslutningsvis en suverän textrad ur en gammal slagdänga;
 
För när storfiskarn talar om
hur stora fiskar han får
ja då så skarvar han som han vill
då räcker armarna inte till
 
Tjoppe och Helena
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s