Ett gott kaffe med utsikt tack!

Då fick vi en släng av en mulen dag. Och blåst. Vi har inte så bråttom med vår ledighet på något sätt, utan vi trivs rätt så bra på vår kaj-länga där vi arbetar vidare med båtens bestyr. Nosen,  där ankarspelet ska sitta fixas det med. Och en it-hylla håller på att ta form. Ja så där avancerat är det ju inte som det låter, med en it-hylla. Utan bara en benämning på en liten hylla direkt vid ingången där vi ska placera vårt trådlösa modem på. Just nu står den i baren med sladdar kors och tvärs då vi även har kaffebryggare och dylikt där. Så det ska bli skönt att få undan datorprylarna och gömma dem på en hylla. Bilder kommer.
 
Vi bröt av vårt byggande för ett litet studiebesök. Vid småbåtshamnen så finns ett café som heter Söderpiren. När man kommer in i caféet så har man panoramafönster ut mot havet där man ser alla vindsurfare fara fram över vågorna. Vi har varit där förut men tyvärr mötts av att det varit stängt. Nu fick vi dock chansen. En varsin cappuccino och en liten mörk chokladbit. Vi valde att sitta inne då det var småbusigt väder. Och vi kände av atmosfären som visade sig vara helmysig. Utsikten, inredningen, ett riktigt gott kaffe, enkelt och obesvärat. Fast det är försäljning i halva lokalen utav surfingbrädor och annat som hör surfarlivet till, så kände vi oss inte malplacerade när vi klev in, trots vår medelålder. Men Tjoppe har faktiskt i sin ungdom vindsurfat, länge sen nu intygas dock.
De anordnar kurser i vindsurfing, vågsurfing och kitesurfing. Men som sagt, vi nöjde oss med en kopp kaffe denna dag.
Rätt nöjda åkte vi tillbaka igen, än mer sugna på att få igång vår egna verksamhet. Många idéer växlades kring temat känsla och uttryck. Vi bestämde oss för att göra ett nytt studiebesök inom kort. Denna gång på ett annat café.
 
Skäpp å håj!
 
Tjoppe och Helena
 
 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s