HELV*TES J*VLA SK*T

Vi har gjort otroligt fint på golvet i byssan..nu är golvet inte bara plastat, utan målat och nu senast med svart-vita flingor som ska liva upp ytan.
 
Och när Tjoppe håller på som bäst så ser han något. En liten droppe som ligger på golvytan. Golvet känns lite mjukare här och han trycker och då kommer det upp vatten. NEJ!!! Kan bara betyda en sak, golvvärmen läcker. Sen, den som förstår vad det innebär att bryta upp ett plastat golv, och att ta sig igenom plywood och sen bila upp det vi flytspacklat och samtidigt inte skada golvvärme rören, för att till sist lokalisera läckan och att sen laga denna – den som förstår detta arbete förstår säkert följden av denna upptäckt:
 

 
Vokabulären behövs inte beskrivas närmare.
 
Så nu ska vi två som annars bara har så gott om tid, och som älskar bakslag, och att göra om samma jobb flera gånger..ja nu ska vi roa oss med att hitta felet och laga det. En ynka liten vattendroppe är allt som avslöjas, men trots allt, hål i golvvärmen. Har vi dragit en skruv i den trots att vi var så noggranna och mallade?
Svårt att se droppen, men det är ett mikroskopiskt hål i golvet där vattnet kommer upp.
 
Riktigt ledsamt. Men vi är ju kanske kända för att inte ge upp. Fast vi kan ju inte direkt påstå att vi älskar situationen. Ett stort bekymmer minst sagt. Ja ja, lite argsinta och sarkastiska som vi ju blir när det går oss något emot så ska vi ge oss på problemet så fort helgen kommer. Och innan dess ska vi hälla upp en bamsewhiskey. Kapten Haddock får ingen, han kan slänga sig i väggen!!
 
Sk*t oxå!
 
Tjoppe och Helena
 

En reaktion på ”HELV*TES J*VLA SK*T

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s