Permis

Vi väntar nu på att få ta upp vår båt på slipen, vilket kommer att ske någon gång mellan lördag och måndag. Det känns väldigt konstigt att inte ha båten nära men vi åker dagligen och tittar till henne och allt ser bra ut.

Men vår nyvunna tid så passade vi på att gå på bio och se Änglar och demoner. Vi har lyxigt nära till allt från vår bostad och bestämde oss för bio sju minuter innan den började och hann dit innan. Med popcorn och läsk så satt vi i biosalongen långt bort från tankar på båten och bara NJÖT.

Nu är vi dock hungriga på att få börja arbetet med båten och vi ser fram emot helgen.

Permis!

Tjoppe och Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s