Kyligt värre

I vårat hem fungerar inte pannan och vi har osköna 13 grader inne (plus alltså). Pannan har krånglat hela veckan och när detta nu hände så kände vi att NEJ, inte sitter vi i denna kyla och försöker ha en trevlig helg. Så vi bokade ett rum på ett av stadens hotell med tillgång till bastu och badkar (vi är i stort behov av att tinas upp). Så denna helg har vi nära till båten från vårt hotellrum.

Senaste rapporten säger att hemmet fortfarande är förlagd i kyla så vi har förlängt vår hotellvistelse med ett dygn. Lite roligt att notera är att hotellrummet (som ju faktiskt råkade vara en svit) är lika stor om inte större än vår lägenhet.

I skrivande stund så har vi just inmundigat en lång härlig frukost och snart väntar ett dagsverke med durk på agendan.

Skepp och hoj – i våran koj!

Tjoppe och Helena

En reaktion på ”Kyligt värre

  1. Åh lyxigt värre! Men med 13 grader hemma bara så är ni helt klart värda att få bo i det "lilla" rummet ett par dagar =) Puss & kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s