Besök på båten

På alla fyra som en bättre bedjare stod Helena framför motorn och målade motorfästena när hon hörde någon som hoppade på båten. Och strax därefter dök det upp ett ansikte i dörrhålet och ett glatt ansikte visade sig. Det var promenadar-paret Pia och Björn som var ute denna vackra dag och ville kolla läget med båtbyggarna. Helena gick upp från sin bottenplacering och fick en skön stund på kajen med sol på näsan och några minuters trevligt prat. Tjoppe dök också upp, han hade varit i verkstan.

Helena och Tjoppe i Februari 2009.

Här står Helena och Petter framför båten. Petter var dock mer intresserad av båten kan tyckas än av att posera framför kameran. Helena såg en del likheter mellan de två karlarna, båda är väldigt glada prickar. Dock faller Petter på båtbyggarfärdigheterna så Tjoppe fick åter ta plats vid Helenas sidan.

På Kaj!

Tjoppe och Helena

En reaktion på ”Besök på båten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s