När vi lämnar skutan

Vi har fixat en dörr på vår överbyggnad och kan nu låsa efter oss när vi inte är på plats. Många vänner som varit förbi båten har ibland inte sett till oss fast bilarna stått parkerade på kajen. Ofta kan det vara så att vi gått bort till Sjömanskyrkan för att fika och värma oss. Nu behöver inte vännerna undra längre var vi är. Vi har tillverkat en skylt helt enkelt som vi satt upp på dörren.

Och skylten talar om vart vi är någonstans; på jobbet, på lunch, på rast, på sofflocket, på lyset, på uppdrag eller på gång. Så när vi lämnar skutan så sätter vi pilen på lämpligt ord. Det är kul att leka, och roar det inte andra så roar det oss. Ibland är man inte ense om vart pilen ska vara. Det kan ju vara svårt om man skulle vara på lyset och ligga på sofflocket samtidigt och att man gör det på jobbet.

På sofflocket!

Tjoppe och Helena

2 reaktioner på ”När vi lämnar skutan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s