Vår båt är bärgad!

Vi har under måndagen fått båten bärgad. Allt gick över förväntan, vi hade räknat med att ha det stora lyftet först på onsdag men vi behövde inte den stora kranen från hamnen. Vi har tagit över två hundra bilder idag och vi har båda varit aktiva i bärgningsarbetet som varade från sju på morgonen till fyra på eftermiddagen och därefter har vi arbetat hårt med få henne ren och att städa upp och ta hand om motorn så att den inte tar skada av att ha legat i vatten i tre veckor. Vi är fruktansvärt trötta men väldigt nöjda och vår båt ligger, om än smutsig, väldigt fint intill kaj. Vi tar nu ett glas vin och dusch (vi är svarta från topp till tå, båten var full med dy) och sen kryper vi i säng. Vi lägger in bilder på bloggen så fort vi orkar och hinner. Om någon vill så finns en artikel i Hallandsposten att läsa. Gå in på www.hallandsposten.se och klicka under halmstad, Vi lägger in artikeln senare.

Sov gott och tusen tack alla som hjälpt till och stöttat.

Tjoppe och Helena

2 reaktioner på ”Vår båt är bärgad!

  1. Underbart att hon är uppe igen! Vilket arbete och vilken tröttsam men glädjerik dag ni måste haft….Jag ryser när jag läser artikeln, klart ni fixar resten, att ge upp är ju verkligen inte er grej 🙂

    Tusen miljoner bästiskramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s