Dags att lämna Ciutadella de Menorca

Precis likt mistralen som nu dragit förbi, är det också dags för oss att ge oss av. Dagarna i marinan lider mot sitt slut och vi planerar gå ut på ankare en natt för att därefter avsegla mot Mallorca…

Vad vi lämnar bakom oss, är en plats vi verkligen kommit att gilla. Menorca i största allmänhet, Ciutadella i synnerhet. Förutom att insupa den härliga atmosfären i byn, har vi flitigt umgåtts med våra båtgrannar. Dels ett skönt ungt finskt par som gav sig av från sitt fädernes land för mindre än ett år sedan. Samt ett helt gäng av engelsmän, som vi sammanstrålade med för en avslutningsmiddag igår kväll. Nu drar vi alla vidare åt olika håll och kanske att vi ses igen. Kanske inte. Vi har haft fantastiskt trevligt men nu är det dags att segla igen.

Här kommer några utvalda bilder från vår vistelse i Ciutadella, Menorca. Vi hörs igen från Mallorca om vindarna vill.

Skepp o Hoj!

Wilma i Ciutadella på Menorca…

Ser ni Wilma där nere?

Over and Out

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s