På en dammig grusplan

(…lever vi våra dagar…)

 
Kalamaria, Thessaloniki, Grekland

Ja ha gott folk, nu har vi knåpat ihop en film igen (så ni kan försäkra er om att vi inte ligger på latsidan). Vi har inga större tankar om att ställa upp i någon celeber filmfestival, så detta är den kryddmix av båtfix vi meckat ihop. Lite som ett hemmabygge, precis som Wilma.

Skådespelare är som vanligt Kapten Betong och denna gång gästas vi av en krabba och manet. På filmen syns också vår hjälpreda ”Superman” som egentligen heter något helt annat, något grekiskt som vi vrickar tungan på. Styrman ”Pimpis” fladdrar också förbi, likt en virvelvind kan hon vara svår att fånga, men någon ska ju stå bakom kameran.

Så här lever vi våra dagar, på en dammig grusplan i norra Grekland. Glöm inte ljudet för bövelen. Var rädda om er och trevlig helg!

S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s